مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور زدن به نام دیگران

چند سالی در شرکت پخش مواد غذایی کار میکردم شرکت فاکتور میزنه به نام یه مشتری ومیرم مغازه مشتری به ادرس مورد نظر که کالا تحویل بدیم میبنی مغازه فوق وجود داره اما صاحب قبلیش یا جمع کرده یا فوت شده یا اصلن همچین ادمی وجود نداره هزار یک دلیل دیگه بعد اعتراض میکنی میگه به شما ربطی نداره توی تمام فاکتور مالیات اعمال میشه در بعضی مواقع میگه این فاکتور بر جای دیگه خالی به دور از چشم مشتری اگر مامور توزیع اینکار نکنه اخراج میشه ومن چون زمانی متوجه شدم حاضر به همکاری نشدم از کار اخراج شدم و استدلال شون چون من مدیر عامل پول دارم میتونم هرکاری بگنم و من از ده ها فاکتور این شکلی عکس گرفتم و دارم درضمن سر فصل کل فاکتورها چه قانونی چه غیر قانونی نوشته پیش فاکتور میخواستم میشه به اداره مالیاتی اطلاع داده شود یا نه ایا اطلاع دادن به اداره مالیات بابت اینکار برای مامور توزیع اون شرکت شریک جرم محسوب میشود یا نه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است . بهتر است در برابر ادعایی که انها مطرح میکنند این دلایل را عنوان کنید تا تبرئه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به مستنداتی که دارید از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت نیاز مدارک مذکور را به مرجع مربوطه ارائه کنید