مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

با سلام وقتتون بخیر. چند روز پیش با یکی درگیر شدم ک منو مورد ضرب و شتم قرار داد و توهین نمود. در شکایت نامه امده ک توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح در فلان تاریخ. و 25 خرداد هم باید بریم شورای حل اختلاف. در شکایت نامه نوشته ایم ضارب قبلا هم مارا مورد ضرب و شتم و توهین قرار داده. سوالم اینجاس ایا میتوانیم قبل از شروع جلسه شورای حل اختلاف بریم و مبنی بر توهین و ضرب و جرح قبلی که ضارب قبلا انجام داده رضایت بدیم چون قبلا که ضارب مادرمو مورد ضرب و جرح قرار داده بود و توهین کرده دو سه بار اما ما هم شکایت نکردیم ولی چن روز پیش همانطور ک گفتم باز مورد ضرب و شتم ضارب قرار گرفتیم و شکایت کردیم البته اینبار خودم. به هر حال میخواهیم ضارب جراحاتی که برام به وجود اورده رو ک پزشکی قانونی هم دیه نوشتن اما نمیدونم چند درصد بگیرم و مابقی بحث ضرب و جرح و توهین قبلی ک چن سال پیش میشه رو ک در شکایت نامه نوشته شده را رضایت بدیم. ایا ممکن است یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید بروید و رضایت دهید این را هم مد نظر داشته باشید که جلسات شورا صرفاً برای صلح و سازش است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضور در جلسه شورا الزامی نیست و پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و می توانید با ارسال لایحه اعلام کنید پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارسال بشه و در شعبه دادسرا نسبت به قسمتی از پرونده می توانید رضایت دهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

جلسات شورا صرفاً برای صلح و سازش است می توانید رضایت دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جلسات شورا صرفا جهت صلح و سازش است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و می توانید با ارسال لایحه اعلام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است ابتدا به این پرونده شما در شورای حل اختلاف در رسیدگی قرار بگیرد می تواند به این پرونده نیز استناد نمایید نهایتاً راه رضایت نیز برای شما هموار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با ارسال لایحه اعلام کنید پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارسال بشه و در شعبه دادسرا نسبت به قسمتی از پرونده می توانید رضایت دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

جرایم قبلی احتمالا مشمول مرور زمان شده اند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام جلسه شورا صرفا برای صلح و سازش میباشد میتوانید لایحه بفرستید که پرونده به دادسرا ارسال شود