مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

سلام..دیروز منو دوست پسرمو تو ماشین گشت گرفتو به کلانتری بردن تعهد گرفتن ومشخصات وکدملی خواستن بعد تو سیستم مشخصاتو وارد کردن که ببینن درسته یا نه..بعد گفتن میتونید برید..گفتم جای ثبت نمیشه یا بایگانی میشه یا پاره میکنن..میخواستم ببینم آیا بعداز این کارها به خانواده ها اطلاع میدن ؟هردوما شاغلیم آیا ممکنه که اطلاعات مارو به محل کارمون فاش کنن؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فاش نمی‌شود
سوپیشینه نمی‌شود
مگر به دادگاه ارجاع دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر جایی اعلام نمیشه و مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً مستمری تعلق می گیرد اما با توجه به اینکه مستمری برای ایثارگران می باشد بهتر از حضور نیز این موضوع را سوال می آید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جایی اعلام نمیشه و مشکلی پیش نمیاد سوپیشینه هم نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا مشکلی پیش نمی آید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جایی فاش نمی شود