مشاوره حقوقی رایگان - در مورد احضاریه شاهد

من اسمم به عنوان شاهد اورده شده جایی و اینکه من داخل اون اتفاق بودم و اینکه ماجرا از این قراره که من با کسی در ارتباط بودم و قرار بود این اقا بیاد خواستگاری و اینکه ما یه بحث تو کوچه داشتیم یه خانومه داشت رد میشد باماشین و فک کرد اون اقا میخاد منو بدزده و اینکه به صورت لفظی با صدای بلند دعواکردن و اون آقا از کوره در رفت شیشه خانمو شکست حالا این خانم رفته اطلاعات و شکایت کرده اسم منو اون پسره اورده و شماره منو به قاضی داده ولی ادرسی از بنده ندارن سوال من اینه آیا بهتره به عنوان شاهد حاضر شم چون نمیخام خانوادم بدونن و از اون آقا جداشدم یا اینکه در سامانه ثنا ثبت نام کنم و اینکه دادگاه بذایمن احضاریه در خونه میفرسته؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر لازم بدونن شما رو احظار میکنن.
فعلا نیاز به کاری از جانب شما نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است برای ادای توضیح حاضر شوید تا مساله حل شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر دادگاه لازم بداند احضار می کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حتما در ثنا ثبت نام کنید البته سیستم ثنا با کد ملی کار می کند اگر کد ملی شما را ندانند هیچ ابلاغ سیستمی به شما صورت نمی گیرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ حاضر شوید و اطلاعات خود را اعلام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سامانه ثنا ثبت نام کنید اگر حضور شما لازم باشد ابلاغ می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید