مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند از طرف خریدار

باسلام درسال1400 ملکی فروختم که قرار شده بود در تاریخ معین سند خورده بشه و بنگاه معاملات با خریدار دست به یکی کرده بود که قولنامه به نام یه ایرونی باشه و در داخل قولنامه قید کردن فروشنده باید خونه رو به نام این شخص بزنه و اعلام نکرده بود که فرد از اتباع افغانی هستش فقط اسم و فامیلشو نوشته بود
با گذشت 6ماه و مشکلاتی که پیش اومده نشد به نام شخص افغانی سند بخوره، با توجه اینکه بنده به اتحادیه رفتم و موضوع رو پیگیری کرد اتحادیه بنگاهی پیش دستی کرد و همون شخصی رو که قولنامه به نامش بود رو انداخته جلو تا سند بنامش بشه و الان نزدیک به 3ماهه که گذشته و با اونکه امضا اول از طرف من انجام شده ولی شخص هنوز نیومده سند بزنه و متاسفانه ازطرف بنگاه شیطنتی شده وهیچگونه خسارت درباره ی دیر شدن تنظیم سند ازطرف خریدار به فروشنده اعلام نشده، قولنامه هم بدون هولوگرام هستش، لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی باید بکنم باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرونده شما نیاز به بررسی و دیدن مدارک دارد