مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت حضانت فرزند

سلام من خانمی هستم که3ساله جدا شدم و فرزند پسر 6ساله دارم که حضانت تا 7سالگی با من است و در این 3سال هیچ نفقه ی از همسر سابقم بابت فرزندم نگرفتم
با ازدواج مجدد من حضانت ازم سلب میشه؟
برا ازدواج مجدد باید به همسر سابقم اطلاع بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت نفقه می تواند علیه همسر خود دادخواست نفقه را مطرح نمایید در ارتباط با ازدواج نیز مصلحت طفل ملاک است و احتمال داره با ازدواج شما نیز حضانت همچنان بر عهده شما باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تشخیص مصلحت فرزند با دادگاه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مصلحت طفل ملاک است و احتمال داره با ازدواج شما نیز حضانت همچنان بر عهده شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در ابتدا خدمت شما عرض کنم در صورتی که شما ازدواج داشته باشید بله حضانت از شما سلب می شود اما برای ازدواج مجدد نیازی به اذن همسر سابق ندارید و اگر قصد دارید حضانت فرزند خود را بعد از 7 سال به بعد و یا در خصوص نفقه ها خواسته ای دارید می توانید با بنده تماس بگیریدتا موارد شما مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گرفت