مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و کلاهبرداری

باسلام خسته نباشید بنده از کسی شکایت خیانت در امانت وکلاهبرداری کرده بودم که اثابتم کردم بعد از طلبی که داشتم یک مبلغی رو دادن الباقی رو ندادن با یک فقره چکم که امانت بود دستش باید میداد نداد وبنده قبلش که رضایت بدم به من یک تعهد کتبی در با شاهد که امضا کردن بهم داده که چنانچه اگر الباقی مبلغ با یک فقره چک که انتقالشم باید به اسم میخورد تا تاریخ قید شده ندم بدون هیچ گونه قید شرطی دوباره توسط شاکی پرونده به گردش بیافتد و قرار تعقیب گرفته بشه الان به تعهدش عمل نکرده نمیده من اعتراض زدم امروز ابلاغ امده ظرف مدت 7روز به شعبه 101کیفری جزایی ثابق برای ادای توضیح نسبت به اعتراض شکایت حضور پیدا کنید قابل گردش مجدد هست با این تعهدی که به من داده دوباره میتونم نیابت بگیرم جلبش کنم ایا قاضی نسبت به تعهد که به من متهم داده رسیدگی میکنه ممنون میشم بصورت فورس راهنماییم کنید تشکر از زحمات خوبتون

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر رضایت خود را ضم پرونده کرده اید و اینکه ضمانت در دادگاه بدون قید و شرط گرفته میشود شما نمیتوانید از جنبه خصوصی پیگیری نمایید ولی چون جرم جنبه عمومی دارد متهم از جنبه عمومی حتما محکوم خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

صرف نظر از رضایت شما چون جرم جنبه عمومی دارد متهم از جنبه عمومی حتما" محکوم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید، نتیجه قابل پیش بینی نیست