مشاوره حقوقی رایگان - پیام توقیف خودرو بعنوان بد حجابی

سلام ..پسرم موهای بلند ومحاسن بلند دارن وچندبارپیام اومده دراخرم پیام توقیف ماشین اومده چه کنیم واقعا .اخه این درست نیست با اعصاب مردم بازی کردم...سرنشین نداشته حتی گاهی من کنارش بودم و من چادری هستم..لطفا راهنمایی بفرمایید .میترسم ماشیت توقبف بشه گرفتار بشیم. الان ماشین بیرون نمیبره.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم در وهله اول تذکر داده می شود اما مطابق قانون جدید در مراتب آینده عکس گرفته میشود که دیگر مشکلات به وجود نیاید