مشاوره حقوقی رایگان - زنا با زن شوهردار

من چند روز پیش یه خانومی از من خوشش میاد حدود 26 ساله بعد میگه مجرده باهم حرف میزنیم من حدود 20 سال دارم
بعد انروز فهمیدم شوهر داره از اونور خیلی دوست داره با من رابطه جنسی داشته باشی به نظرتون چیکار کنم از یه لحاظ دوست دارم انجام بدم ولی میگم نه ولش کن یه کمکی لطفا بهم بکنید❤️

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا نباید انجام دهید زنا با زن شوهر دار برای هردوی شما مجازات حدی در پی دارد

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام . کار غیرقانونی انجام ندید به نفع شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که با زن شوهردار زنا کنید شوهرش می تواند با عنوان زنا از شما شکایت کند که در این صورت به مجازات زنا محکوم می شوید و برای شما سابقه کیفری ثبت میشه و دادگاه در اینگونه موارد خیلی سخت گیری می‌کنه و از طرفی زنا گناه کبیره و حرام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیلی موارد قابل بیان کردن است که در این جا نمی شود متاسفانه توصیه می‌شود از این کار خودداری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنین نکنید هر دو مرتکب جرم خواهید شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار کار خطرناک و پر تهدید و اسیب است حذر کنید قطع رابطه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ترك بفرماييد و هرنوع ارتباطي با وي جرم انگاري شده و داراي مجازات شديد است