مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مجازی

سلام ببخشید من نزدیک چند ماه با یه اقا دوست بودم ولی ایشون الان قصد مزاحمت من رو تهدید به پخش کردن عکس و فیلم هایی که برای ایشان فرستادم میکنن من میخوام اگر امکان داره بدونم میشه این اقا رو یه کاریش بکنین که دیگه من رو تهدید نکنه البته در تلگرام و واتساپ بلاکش کردم و اینکه خانوادم از این موضوع اطلاعی ندارن میخواستم اونا چیزی راجب این موضوع نفهمون با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله راه های مختلفی وجود دارد اما باید بفرمایید که خاصی شما دقیقاً چیست آیا میخواهید شکایت نمایید یا می خواهید به جز شکایت کاری نماید که ایشان شما را تهدید نکند هر کدام از این دو راه های مختلف به خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و اگر مجدد مزاحمتی داشت می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از این شخص از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس و افشای عکس های شخصی و تهدید و اخاذی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال کنید و اگر مجدد مزاحمتی داشت می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید.

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید کنید