مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

با سلام در شهر ما گروهی از زنان اقدام به کلاهبرداری به اسم صیغه میکنند که خودم و اطرافیانم قربانی این کلاهبرداری شدیم
برای چندین بار مبلغی را واریز کردیم میخواستم ببینم با شماره کارت و تلفنی که دارم ازشون میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانیم تحت کلاهبرداری شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید تحت عنوان گفته شده و یا تحصیل مال از راه نامشروع شکایت کنید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام تحت عنوان ایفای ناروا میتونیدطرح دعوا کنید .صرف واریز به کارت شخص دیگری ولو اشتباه کفایت میکنه.از راه کیفری هم بهتره و راحت تر