مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالا

سلام من دو ماه پیش میز تلویزیون رو فروختم خریدار بعد 6 روز کشو رو اورده گفته زده داره گفتم کی دیدی گفت روز اولی که بردم خونه گفتم چرا الان میگی گفت قسمت این بوده قرار شد بگم تو سفارشای بعدیم کشو بیارن بعد 2 ماه از خریدشم زنگ زده میگه من از این میز ناراضیم منم گفتم بعد دوماه نمیشه دیگه پس داد کالا رو میخواستم بدونم تو قانون واسه این چی نوشتن و ثانیا من کشو رو تهیه کنم یانه چون بعد 6 روز اورده بود و میگه من روز اول دیده بودم?

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگرروز اول دیده است که باید به استناد خیار عیب که فوری است اعلام فسخ می کرد اما چون اقدامی نکرد ومدتی گذشته دیگر نمی تواند معامله را به هم زند اما باید مابه تفاوت قیمت ان به او پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مابه تفاوت قیمت ان به او پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص کشو اگر زده دارد باید تعمیر بشه ولی پس دادن میز بعد از دو ماه ممکن نیست