مشاوره حقوقی رایگان - سلام صیغه 99ساله

باسلام من10سالی است با خانومی صیغه99ساله کردم ایا باید برای جدایی به دفتر مراجعه کرد و ایا بدون حضور مرد زن میتواند جدا شود وایا قبل از جدایی زن میتواند با فرد دیگری باشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با تکرار پرسش ها پاسخ تفاوت نمیکند بزرگوار امام جمعه در خدمت شما عرض می کنم ایشان همچنان همسر شما هستند و نمی‌توانند با شخصی ازدواج نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید الزام به بذل مابقی مدت را از طریق دادکاه اخذ یا با توافق صیغه را منحل نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید بقیه مدت ازدواج را به وی بذل کنید .
بدون حضور مرد نمی تواند جدا شود مگر اینکه شرایطی مثل عسر و حرج و ... را ثابت نماید .
قبل از جدایی زن نمی تواند با مرد دیگری ازدواج نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر برای ثبت به دفترخانه رفتید برای بذل مدت هم به دفترخانه بروید والا یک اظهارنامه برایشان ارسال کنید که بقیه مدت صیغه بذل شده کفایت دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق همان دفتر بذل مدت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به بذل مابقی مدت را از طریق دادکاه اخذ یا با توافق صیغه را منحل نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام برای جدایی به دفتری که صیغه را ثبت کردید مراجعه و بذل مدت بنمایید.
تا وقتی که مدت صیغه تمام نشود خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ایشان همچنان همسرشماهستن ونمی توانندباشخص دیگه ای ازدواج نمایند،شمابقیه مدت رابذل نماییدکفایت می نماید