مشاوره حقوقی رایگان - عمل نکردن به شرط صیغه موقت

سلام وقت بخیر.
من و یه آقایی باهم صیغه80ساله شدیم و چون
ایشون با همسر اولشون مشکل داشتن قرار بود بعد از گرفتن اجاره دادگاه، عقد دائم کنیم.
که ایشون بعد از گرفتن اذن دادگاه اینکار انجام نداد و رفت با یه خانوم دیگه ای عقد کرد.
و صیغه ما هنوز برقراره.
حالا سوالم اینه آیا من میتونم ایشون ملزم به ثبت کنم؟؟؟ یا اینکه چکاری میتونم انجام بدم ؟؟؟؟چون صیغه 80ساله بوده و شرط هم عقد دائم بوده.
اینام غایرت نداره؟
شرطی که داخل دفترچi قیدشده اینه:
بعد از رفع مانع قانونی (طلاق دادن همسر) به عقد دائم دربیاید و ثبت شناسنامه شود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ثبت ازدواج موقت و دریافت گواهی ازدواج موقت، اصولا اجباری و الزامی نمی باشد ؛ با این حال در برخی شرایط مرد مکلف شده است تا ازدواج موقت را به ثبت برساند در واقع عقد موقت تنها در صورتی صحیح است که مدت عقد موقت و مهریه آن به صورت دقیق تعیین و مشخص شده باشد و همچنین باید گفت که ذکر مهریه در عقد موقت یا صیغه الزامی است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ثبت ازدواج موقت ابتدائاً الزامی نیست مگر با تحقق شروطی که در قانون حمایت خانواده آمده است منجمله بارداری زوجه و قید شرط ضمن عقد و ایجاد تعهد خود مبنی بر ثبت رسمی ازدواج موقت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به تعهد ایشان در قرارداد اگر دستنوشته و قرارداد شرایط کامل را داشته باشی ایشان ملزم به انجام بوده ومیتوانید الزام اورا از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به شرط ضمن عقد ، زوج مکلف به ثبت ازدواج موقت است و خود شما میتوانید ازدواج موقت را ثبت نمایید
و با توجه به تعهد زوج نسبت به ازدواج دائم ، شما باید دادخواست در دادگاه بدهید
شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و اگر در صیغه نامه ، شرط نفقه ، شده باشد ، شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه نمایید و ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود. به استناد شرط ضمن عقد دادخواست الزام به عقد دائم و مهریه را مطرح نمایید

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام دادخواست ثبت واقعه نکاح بصورت دائم را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرط ضمن عقدی که قید کرده اید ناقص است می بایست بنویسید رفع هر گونه مانع نه صرفا طلاق ضمن اینکه ضمانت احرای خاصی هم ندارد علی ایحال اگر مایل به ادامه با ایشان هستید دادخواست الزام به ثبت نکاح دائم را مطرح نمایید در غیر اینصورت الزام وی به بذل مدت به استناد عسر و حرج و عدم انجام شرط .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام طبق شرایط موجود شما میتوانید الزام به ثبت واقعه ازدواج نمایید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

تحت هیچ شرایطی نمس توان زوج را ملزم به جاری نمودن صیغه ازدواج نمود

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چون شما هنوز همسر شرعی ایشان هستید می توانید الزام ایشان به ایفای تعهد را از دادگاه بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

الزای وی به ایفای شرط را می توانید از دادگاه بخواهید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه به صورت رسمی بیان شده و شرط مخالف اساس عقد نمی باشد. میتوان ایشان را الزام کرد. انچه که در این مورد ممکن است درخواست شما رد شود عدم اجرای طلاق همسر اول است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به شرط ضمن عقد شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید و تقاضای ثبت دایمی واقعه ازدواج را نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيقتر دارد

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

باسلام - موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق ماده 21 قانون حمایت از خانواده ثبت نکاح موقت در موارد ذیل ضروری است 1- باردار شدن زوجه 2- توافق طرفین 3- شرط ضمن عقد
اما در دفترچه عقد موقت شما قید شده ( بعد از طلاق دادن همسر) ولذا تا زمانیکه این شرط محقق نشده نمی‌توان ثبت نکاح موقت را خواست