مشاوره حقوقی رایگان - اینجانب ولی دم ... ... هستم جهت قتل

باعرض سلام وخسته نباشین اینجانب ولی دم دخترم که متاسفانه به تازگی توسط شوهرش یا نامزدش به قتل رسیده وباتوجه به اینکه توانایی درخواست وکیل معتبر رانداشته ام بلاجبار شخصیت ان وکیل گرفتم که اقداماتی انجام نداده وتقاضای پول نموده که کلا از اول پرونده قاتل محرز اعترافات مکرر نموده وبه حکم قصاص محکوم گریده وهم اکنون اجرایی حکم از دیوان عالی کشور برج 12سال پیش اعلام و با درخواست دادستان اقداماتی انجام شده جهت تفاضل دیه و وکیل ما خودش را کنار کشیده. در پرونده اقدامی انجام نمیده خواهشمندم الذ برای قاتل درخواست وقت رضایت نامه بامبلغی کرده اند که هنوز اقداماتی نشده که ظرف د. هفته اقدام برای جمع آوری مبلغ فوق به میزان 1.500میلیارد تومن انجام دهند توسط اولیای قاتل وخیرین ضامن آهو از مشهد ستاد دیه حال سوال بنده اینه اگر جور نکردن وتفاضل دیه خانواده مقتوله نداریم وزاتوجه به اینکه مهریه برضمه خوده پسره قاتل می باشد میتوان تفاضل دیه رو از بیت المال یاخوده قاتل واریز بشه تا حکم اجرا بشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت مبلغ تفاضل دیه باید برای اجرای قصاص نفس پرداخت شود . از هر طریقی باشد اشکالی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای پرداخت تفاضل دیه می‌توانید به اداره حقوقی محل سکونت مراجعه نمایید و رای وحدت رویه باید این مبلغ در اختیار شما گذاشته شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر از بیت المال نمی شود. می توانید علیه وی مطالبه مهریه نمایید و پس از محکومیت وی به پرداخت مهریه اثبات تهاتر نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله باید حکم قطعی مبنی بر محکومیت مهریه بگیرید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

مهریه دخترتان بعنوان تفاضل دیه قابل احتساب است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر باید به نحوی این پول تهیه و در خصوص مهریه جداگانه اقدام شود