مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد رابطه نامشروع

سلام
من یک خانم 32 ساله هستم که در یک مغازه کارمی کنم ولی متاسفانه صاحب کارم هر روز موقعی که کسی نیست بهم پیشنهاد رابطه جنسی می دهد به صورت لفظی وبرای شکایت کردن از صاحب کارم هیچ گونه شهودی ندارم و هیچ مدرکی هم ندارم چون ایشون فقط موقع که کسی نیست از من درخواست می کند البته 300 میلیون تومان از من سفته دارد جهت حسن انجام کار چون ترس از این دارم شکایت آن را بکنم و نتوانم اثبات کنم و بعد صاحب کارم همه سفته ها را به اجرا بگذارد چون من تنها یک خانم بیوه هستم و کسی را هم ندارم

خواهشمندام به صورت کامل وبا جزییات من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جای دیگه کار کنید و اگر سفته را تحویل نداد می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است محیط کار خود را تغییر و درخواست استرداد سفته ها را دهید . و اگر شکایتی تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس کنید متاسفانه به علت فقدان ادله کافی به نتیجه نخواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا میتونید با پیش بینی لازم کار بهتری پیدا کنید ثانیا سفته های شما بابت حسن انجام کار است و نمی‌تواند اقدام کند در صورت اقدام باید مبنای ان را اعلام دارد ثالثا به جدیت با نامبرده برخورد کنید و چنانچه مایل هستید شکایت کنید تا بررسی و رسیدگی لازم صورت پذیرد هرگز از موصعه ضعف برخورد نکنید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

شما بابت سفته ای که داده اید یک نوشته ای تهیه کنید مبنی بر اینکه سفته مذکور به شماره فلان در تاریخ فلان به مبلغ فلان بابت حسن انجام کار به کارفرماتون داده اید و به امضا کارفرماتون برسونید که اگر احیانا کارفرما مبلغ سفته را مطالبه کرد، شما بتوانید با ارائه آن نوشته به دادگاه، عدم مدیونیت تان را اثبات کنید؛ در اینصورت جای نگرانی نخواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کار را تغییر دهید فعلا ادله کافی ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مملکت کشور اسلامی است و کسی حق ندارد به خانومی تعرض نماید لذا شما می توانید وکیل اختیار کنید و اگر هزینه پرداخت وکیل را ندارید می توانید با بنده تماس بگیرید اما در نهایت خدمت شما عرض کنم درست است که شما شاهد ندارید می توانید صدای ایشان را ضبط کنید یا موبایل خود را در گوشه ای قرار دهید و از ایشان فیلم برداری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دنبال کار باشید و یک اظهار نامه جهت استرداد سفته بدهید اگر اقدامی نکرد دادخواست استرداد بدهید