مشاوره حقوقی رایگان - خودروی لیزینگی

سلام من یک خودرو مدل 85برداشتم حدود 2سال بوده داشتم الان فروختمش طرفی ک ماشین را بهش دادم میخواست تعویض پلاک کنه نمیشه صاحب پلاک وکالت داده سند در رهن هست تعویض پلاک نمیشه الان صاحب پلاک میگه اقساط را که نمیدم هیچی توقیف پلاک میزنم میشه راهنمایی کنید چه کاری کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر چنین شرطی در قرارداد مندرج نشده باشد نمی‌تواند از پرداخت اقساط سر باز زند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست با قراردادی که دارید از ایشان شکایت کنید و ایشان را مجبور کنید و خسارات نیز دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراردادی .جود دارد باید منطبق با ان قسط پرداخت شود در غیر این صورت مطالبه خسارات و دیرکرد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد باید اقساط پرداخت شود