مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فیشینگ بانکی از بنده

با سلام با یکی در پیوی تلگرام دعوا افتادم و سر اذیت کردنش یا شوخی به یه نفر میگفتم یا ویس صدا ولی فیلتر روش بود میگفتم فیشینگ کردم سه چهار تا ویس بیشتر ندادم و مدرک ویس وجود داره اگه از بنده شکایت بکنه و بنده هم دستگیر هم بشوم ایا با ویس دادن چیزی ثابت میشه؟ و بنده ازاد میشم؟ سابقه ای برام نمیخوره؟ ویس دادم 3/4 باری و اینکه حرفامون هم هست پرینت هم گرفته به قول خودش من هیچ سابقه ای نداشتم و در خانواده فرهنگی هستن اینم در نظر بگیرید و کارم به فتا و دادگاه نکشیده تو عمرم ولی این یه شوخی بوده در جرایم های سایبری یا هرچیزی ولی نه لینکی دادم بهش نه درمورد پولشویی چیز خاصی نبوده چ اتفاقی برای من میوفته ؟ با تشکر اگه جواب بدهید دوست ندارم تو دردسر الکی بیوفتم طرف از بنده شماره موبایل هم داره ایا حتی امکان شکایت هم هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد
البته توضیحات شما واضح نیست و بهتر است سوال خود را واضح مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط پرونده دارد و احراز سو نیت مهم است . به نظر میرسد مشکلی ایجاد نشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست امکان دفاع هم برای شما هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم توضیحات شما کمی مبهم است اما با توجه به آن که بنده از متن سوال شما متوجه شده‌ام اصولاً مشکلی پیش نخواهد آمد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احراز سو نیت مهم است . میتوانید شکایت کنید