مشاوره حقوقی رایگان - اسپری فلفل

حدود چند روز پیش منو و دوستانم(خانم و اقا) رو باهم دستگیر کردن و به کلانتری برده ک از داخل ماشین بنده یک اسپری فلفل دراوردن و با قبول به اینکه اسپری برای شخص خودم بوده همه رو همان شب آزاد و بنده رو روز بعد ب دادسرا و با حکم قاضی کشیک بازداشت موقت خورده و به زندان انتقال داده شدم و برای آزادیم 10 میلیون تومان پول نقد به عنوان وثیقه گذاشتن. بنده هیچ سابقه ای یا سوء پیشینه ای نداشتم. پروندم اول بازپرسی بود و بعد انتقال داده شد دادگاه کیفری بنظر وکلای متحرم حکم قاضی چه میتونه باشه درضمن دانشجو هم هستم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

حکم شما حسب مورد میتواند حبس یا مجازات جایگزین ان مثل جریمه نقدی باشد جهت همکاری میتوانید با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

حمل و نگهداری این موارد جرم تلقی و دارای حبس تعزیری میباشد و چنانچه در دادگاه درخواست تخفیف بلحاظ جوانی و فقدان سابقه کیفری نمایید شاید قاضی آنرا تبدیل به جزای بدل از حبس یعنی جریمه نماید ،دراینخصوص پیشنهاد میگردد احدی از همکاران محترم را جهت پیگیری پرونده به عنوام وکیل استخدام نمایید.