مشاوره حقوقی رایگان - خود سرپرستی

سلام من خانم 26ساله هستم یک سال هست از همسرم جدا شدم و در حال حاضر در خونه پدرم زندانی شدم اجازه بیرون رفتن و کار کردن ندارم به دلیل اینکه اجازه کار ندارم قادر به پرداخت هزینه تماس تلفنی نیستم اگر لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم
راهی هست بتونم خودم سرپرستی خودم رو بر عهده بگیرم ؟ اگر به دادگاه مراجعه کنم قبول میکنن چون اگر مراجعه کنم و قبول نکنم برگردم خونه پدرم .برادر و پدرم دیگه زندم نمیزارن

پاسخ ها :

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

با سلام در قانون چیزی به عنوان خودسرپرستی نداریم. شما از نظر قانونی مستقل هستین و میتونید امور مالی وغیرمالی خودتون رو اداره بکنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به حکم دادگاه نیست و شما می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود و اگر درآمد کافی برای زندگی مستقل دارید می توانید مستقل زندگی کنید،
جهت حل مشکل خود بهتر است به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

شما از نظر قانونی مستقل هستین و میتونید امور مالی وغیرمالی خودتون رو اداره بکنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما از نظر قانونی رشید ومی توانید مستقل باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما مستقل هستید و تمام امور را خود میتوانید انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود و اگر درآمد کافی برای زندگی مستقل دارید می توانید مستقل زندگی باشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا شما مستقل هستيد و هيچكس نميتواند اين حق را از شما سلب كند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شما بالغ و رشیده هستید کسی نمی‌تواند مانعی ایجاد کند.