مشاوره حقوقی رایگان - ارث از عمو

سلام خسته نباشید
عموی بنده فوت کردن و فرزندی نداشتن الان ، سایر عمو ها می‌خوان خونه ی ایشون رو بفروشن ، پدر بنده هم فوت کردن ، ارث پدر من به من و خواهر و برادرهام میرسه
سوالی که از خدمت شما دارم اینه ، یکی از عمو ها میگه وکالت بدید به من من خونه رو بفروشم سهم شمارو بدم ، اما ما خیلی بهش اعتماد نداریم ، راهی هست که سهم ما رو به صورت جداگانه به ما بدن ؟ و نیازی نباشه ما وکالت بدیم به عمومون ؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام در این خصوص باید یا توافق صورت گیرد و یا در صورت عدم توافق بین وراث می توانید به دادگاه عمومی مراجعه و تقسیم ارثیه را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود بادی وکیل صحبت کرده و یک قرارداد تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید تا بررسی شود