مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شکایت

با سلام.
مادرم طی یک صلحنامه عادی در سال 1394 مقدار 5/5 هکتار زمین دیم خود را برای من صلح کرده است که شاهدین هم آن را امضا کرده اند. بنده هم سال 95 بعد از فوت مادرم آن را فروختم. در سال 96 یکی از وراث (م) از من شکایت کرد. دادگاه هم که باحضور شهود انجام شد اصالت صلحنامه را تایید و حکم بی حقی خواهان داد. در تجدیدنظر هم اعتراض خواهان ها را وارد ندانست و رای بدوی را تایید کرد. یکسال بعد ورثه دیگری ( آ) با عنوان فروش مال غیر شکایت کیفری نمود که بعد از بررسی پرونده و بدون اینکه جلسه بازپرسی تشکیل شود با استناد به رای دادگاه، قرار منع تعقیب صادر کرد. که در دادگاه کیفری هم تایید شد. سپس همان ورثه (آ) مجددا با عنوان ابطال مبایعه نامه اقدام به شکایت حقوقی نمود. بعد از دو جلسه رسیدگی قرار عدم استماع صادر شد. امروز مجددا شکایت دیگری با ورثه ( آ) با خواسته بطلان معامله برای من ابلاغ شد. سوالم اینه این ورثه چقدر باید از من شکایت کنه؟ در دادگاه قبلی هم وکیل گرفته بود داخواست حق الوکاله کرده ام اما میگن چون قرار عدم استماع هست احتمالا نتونی حق الوکاله را بگیری. درسته این مطالب؟ در حالیکه خواسته قبلا در دادگاه بررسی شده است چقدر ایشان باید از من شکایت کنند. واقعا اذیت میشوم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما نیازمند است مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعداد مشخصی ندارد و می توانند هر چند بار که خواستند طرح دعوا کنند