مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسایه از پنجره

با سلام وقت بخیر. خونه ما ویلایی هست و حیاط مستطیلی کوچیکی داره که نمای رو به حیاطمون کاملا پنجره هست. حیاط خونه در نداره و فقط یک در از سمت داخل خونه داره. یعنی از نظر دیده شدن کاملا پوشیده هست ولی همسایه سمت راست ما دو طبقه هست که از داخل حیاط ما پنجره باز کرده به طوری که ما اونها رو میبینیم و اونها ما رو و حتی طبقه بالا رو هم پنجره کردن. دور تا دور حیاط ما دیوارای خونه همسایه ها هست و هیچ کدوم پنجره نداره. ما با این همسایه چه کنیم ایا میشه جلوشو گرفت ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تصرف و یا تغییر در قسمتهای مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مزاحمتی برای شما دارد میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید