مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی ملک

با سلام
زمین من شرقی غربی هست
مجوز 2 طبقه روی همکف داده شده طبقه دوم 180 سانت عقب نشینی
میخواستم ببینم ایا با 6 متر عقب نشینی میتونم قسمت جلویی ساختمان را بدون مجوز بسازم ؟ ضمنا همسایه رضایت نمیده ولی با 6-6.5 متر عقب نشینی ایا سایه اندازه ای دارد ؟ رای کمیسیون چگونه است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شهرداری پیگیری کنید، سوال شما حقوقی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از شهرداری پیگیری کنید، سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام دریا حضور شما می بایست به شهرداری متبوع مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با کارشناسان ساختمان در شهرداری منطقه در میان بگذارید