مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت ...

با عرض سلام و خسته نباشید.
چند سوال در زمینه عقد موقت دارم .
دختر دوشیزه ای 38 ساله هستم که پدرم ارتشی بودند و فوت شدند، تصمیم دارم به عقد موقت فردی دربیایم ، چند سوال از شما دارم :
1. اگر عقد موقت در محضر انجام شود و دفترچه صیغه نامه دریافت نمایم ، آیا به معنای ثبت ازدواج موقت است ؟
2. اگر ازدواج موقت خود را ثبت نمایم ، آیا حقوق و بیمه درمانی ام قطع می شود ؟
3. اگر حقوق و بیمه ام قطع شود، آیا می توانم با استفاده از صیغه نامه ام ، بیمه خدمات درمانی از طرف اداره همسر موقتی ام دریافت کنم ؟
4. در صورت قطع حقوق ، و به پایان رسیدن عقد موقت ، چطور می توانم دوباره حقوق و بیمه ارتش را دریافت کنم ؟ و برای دریافت دوباره آن چه مدارکی و مراحلی لازم است ؟
سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جهت سوالات طولانی که نیاز به گفتگو طرفینی هست از خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قطع میشود و البته بعد از اتمام میتوانید برای مستمری دوباره اقدام کنید