مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

تو رو خدا جوابم بدین. من 23 ساله هستم از بچگی با مادر بزرگم زندگی کردم ، 5 سال هستش که خرج مادر بزرگم من میدم و مادر بزرگم بهم گفتش میخوام سه دانگ از خانه به اسمت بزنم ، قولنامه مادر بزرگم دست دخترانش بود و گفتش نمیخوام اونا بفهمن، بعد من رفتم مشاوره املاک حرف زدم امدن خونه اندازه گرفتن و مبایعه نامه نوشتن و مبلغ 110 میلیون تومان تایید شد مهر و امضا مادر بزرگمم هستش فیلمش هم موجوده که با رضایت خودش خونه داده و من رفتم کد رهگیری هم گرفتم ، الان بعد از 8 ماه منصرف شده که میخواد برگردونه ایا امکان داره 3 دانگ برگردونه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به شما هبه کرده باشد بله می تواند از هبه رجوع نماید اما اگر در قالب خرید و فروش شده باشد و بیع باشد خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیتز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد