مشاوره حقوقی رایگان - هزینه سقف پاسیو

باسلام ما در یک آپارتمان 10 واحدی و در 5 طبقه زندگی میکنیم فقط واحد های شرقی از پاسیو نور می گیرند و فقط طبقه اول دسترسی به پاسیو دارد یعنی طبقه اول واحد شرقی
حال با توجه به اینکه طبقه اول واحد شرقی برای خود مسقف کرده پاسیو را در طبقه اول و استفاده مسکونی میکند )آشپزخانه مسقف کرده) پاسیو را جهت جلوگیری از ریزش باران ارسال سقف پاسیو را عوض میکند و این امر موجب این شده که واحدهای غربی که از پاسیو استفاده نمی کنند می گویند که هزینه سقف پاسیو و به هیچ عنوان به ما مرتبط نمی شود و فقط 5 واحد شرقی به طور مساوی باید پرداخت کنند.
حال سوال من این است هزینه سقف پاسیو در طبقه پشت بام و مسقف کردن پاسیو در پشت بام با توجه به منافع واحدهای شرقی و بخصوص واحد طبقه اول مرتبط به مشاعات و تمام ساکنین ساختمان است یا فقط مرتبط به واحدهای شرقی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فضای پاسیو ، فضای مشاع بوده و متعلق به مالکین تمام طبقات است و صرفا تردد و استفاده از آن در انجصار مالک طبقه اول است. برا اساس قوانین موجود پوشش سقف پاسیو این فضا با محصولات سبک و سازه های سبک بازشونده بلامانع بوده و نیازی به مجوز مالکین طبقات بالا ندارد و همچنین از آنجا که تغییرات اساسی در ساختمان ایجاد نمی گردد ، نیازی به مجوز شهرداری نیز ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

واحد‌های منتفع باید هزینه را پرداخت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه بر عهده اشخاصی است که استفاده می کنند