مشاوره حقوقی رایگان - در چه صورتی آقایان عدم تمکین میتوانند بکنن

سلام. شوهرم از منزل و اسباب من استفاده میکرد، ایشان یک وکالتنامه ک 4 دونگ از منزلش را به دخترانش واگذار کرده، در قبال نفقه خرجی، تحصیلات، درمان، جهیزیه و سیسمونی دختر 19سالش، به هم ازدواج کردیم،ایشان فقط یک تاکسی داشت،بعد ازدواج باز هم دخترانش تهدید ب ندادن نفقه میکردند،اعتیاد دارد و ترسو ..ایشان را خانم سابقش ب خودش جذب میکرد و 8شبانه روز ...نمیومد خونه،5بار تکرار شد من اینبار ب خونم راهش ندادم و به دخترش گفتم پدرتون مال خودتون،الانم شوهرم در بیمارستان روانی بستری می باشد و اصرار ب برگشت داره و میگه من تکرار نمیکنم،الانم ماشینش هم دست دامادش هس،من تقاضای مهریه کردم،20تیر دادگاه دارم،میتونه عدم تمکین را بهونه کنه و مهریه نده.ایشون اعتیاد،بیماری روحی،و خیانت کردن و ندادن نفقه،تنبلی و دم دمی و دهن بین بودن از صفاتش هست،چگونه میتونم ب حقم برسم؟سپاسگزار

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام وقت به خیر .
مهریه هیچ ارتباطی به تمکین ویا عدم تمکین زوجه ندارد وشما میتوانید مهریه مندرج در سند نکاح را مطالبه نماید،

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر موضوع عدم تمکین ارتباط به مهریه ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه ربطی به تمکین ندارد