مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با وکالت حق طلاق

سلام. من وکالت حق طلاق دارم که مدت دار نیست و شوهرم حق عزل وکیل را از خود سلب کرده و حق توکیل به غیر هم داده و بنده هم تمام حقوق خود از جمله مهریه و نفقه و... رابخشیدم.الان برای طلاق باید چیکار کنم؟ آیا حتما باید وکیل بگیرم؟ چون توانایی پرداخت حق الوکاله ندارم.خودم اقدام کنم باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون وکالت در طلاق از همسر خود دارید اصولاً وکیل دادگستری باید اخذو نسبت به طرح دعوی طلاق و انجام مشاوره خانواده اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید با وکالت در طلاق اقدام کنید باید حتما وکیل بگیرید.
اگر خودتان بخواهید دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدهید هم زمانبر است و هم اینکه ممکن است دادگاه درخواست شما را نپذیرد به همین دلیل به ناچار مجبور هستید که با وکالت در طلاق اقدام کنید که باید وکیل بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم شما وکالت در طلاق دارید لطفاً حق طلاق اما با این وکالتنامه شما می بایست حتما به یک وکیل رسمی پایه یک وکالت دهید چرا که برای طرح هر دعوایی نیاز به دو نفر است خواهان و خوانده اینجا از جانب شما خودتان می توانید مراجعه نمایید و وکیل اما از جانب شوهرتان چه از جانب ایشان هم باید شخصی حضور پیدا کند یا خودشان یا وکیل شان شما با وکالتنامه نمیتوانید از جانب ایشان هم وارد دعوا شوید میتوانید تماس بگیرید تا توضیحات کامل تری را خدمت شما عرض کنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یک وکیل جوان با حق الوکاله کم استخدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما نیاز به گرفتن وکیل از جانب شوهرتان دارید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سعي در بازگشت به زندگي نماييد
طلاق راهي بدون بازگشت و ورود به بن بست در زندگي است
در صورتي كه ادامه زندگي ممكن باشد مجدد سعي خود را نماييد
در غير اينصورت وكيل خانواده براي گواهي عدم امكان سازش و اجراي طلاق بگيريد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌بایست وکیل دادگستری اختیار نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

للی میتونید خودتان اقدام کنید از دفتر خدمات قضایی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله چون وکالت در طلاق از همسر خود دارید اصولاً وکیل دادگستری باید اخذو نسبت به طرح دعوی طلاق و انجام مشاوره خانواده اقدام نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

با سلام، در این مورد باید از طرف همسر خود وکیل بگیرید،،،
اگر نمیتونید وکیل بگیرید به همسرتون بگید که خودشون حضور پیدا کنند در محاکم

یک وکیل :

با سلام
نیاز به وکیل دادگستری دارید میتوانید به واحد معاضدت کانون وکلا مراجعه نمایید و باشرح موضوع تقاضای استفاده از خدمات وکلای اداره معاضدت کانون را مطرح نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

میتوانید با مشاوره و دانه‌هایی وکلا کار طلاق را انجام داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید خودتان اقدام کنید و ابتدا مراحل مشاوره بهزیستی را بگذرانید و گواهی بگیربد و سپس دادخواست طلاق توافقی دهید