مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پاسیو

اخیراً یک آپارتمان در طبقه همکف خریداری نموده‌ام (طبقات به صورت دو واحدی) که طبق صورتجلسه تفکیکی، واحد من و واحد همجوار درب و پنجره به پاسیو دارند ولی طبق شرایط موجود، واحد من فقط پنجره با شیشه مات به پاسیو دارد و واحد همجوار درب و پنجره به پاسیو 11 متری مشاع دارد.
حال:
چگونه می‌توانم به پاسیو من هم درب باز کنم؟
برای جلوگیری از مزاحمت دو واحد همکف نسبت به هم و ایجاد امنیت، آیا می‌توان از وسط پاسیو دیواری به ارتفاع مثلاً 2 متر کشید (بدون سقف).

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده اختصاصی از پاسیو بعلت مشاع بودن برای هر دو واحد ممنوع بوده و نیازمند رضایت همه مالکین ساختمان است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

استفاده اختصاصی بعلت مشاع بودن برای هر دو واحدنیازمند رضایت همه مالکین ساختمان است