مشاوره حقوقی رایگان - جمعه کاری نیروی شیفت

با سلام
بنده در یک شرکت بصورت شیفت 12 ساعته (سه روز روزکار سه شب شبکار و سه روز استراحت) مشغول بکار میباشم جدیدا شرکت حق جمعه کاری را حذف کرده میخواستم بدونم با این شرایط کار جمعه کاری به ما تعلق میگیره؟
ایا این کار شرکت قانونیه؟
اگر حذف جمعه کاری قانونی میباشد باید حقوق اون روز عادی حساب شود یا بصورت 40 درصد مازاد؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
ملاک جمعه نیست، ملاک روز تعطیلی شماست که دارین. و اگر شما از تعطیلی قانونی که یک روز در هفته ست استفاده نکنی اونوقت 40 درصد مازاد باید احتساب بشه. به هر ترتیب اشکالی در موضوع شما به نظر نمیرسه.
موفق باشید