مشاوره حقوقی رایگان - کلینیک زیبایی

با سلام
شش ماه پیش تو اینستا با یه کلینیکی در تهران آشنا شدم و گول تبلیغات شون رو خوردم و برای کاشت مو رفتم (از اردبیل به تهران)
من فقط شقیقه هام خالی بود الان نسبت به قبل شقیقه هام بهتر شده ولی بالای سرم کم پشت تر و بانک موم (پشت سرم) به صورت نا متوازن خالی شده (یه جاهاییش کم پشت یه جاهاییش پر پشت یه جاهاییشم مثل جای زخم شده و اصلا مو نداره)
چون تو اینستا جوابم رو ندادن و بلاکم کردن.
منم عصبی شدم یه پیج ساختم و به مشتریاشون عکس سرم رو فرستادم. (هیچ بزرگنمایی هم نکردم فقط دلیل نارضایتیم رو گفتم و عکسهای قبل و بعد کاشت موهام رو براشون فرستادم)
حالا از کلینیک باهام تماس گرفتن و ( بدون اینکه دلیل نارضایتیم رو بپرسن ) تهدیدم کردن که من رو میدن دست مراجع قانونی و بهم شلاق میزنن و زندانیم میکنن و ...
حالا سوال من از وکلای عزیز :1-آیا میتونن به خاطر کاری که من کردم از من شکایت کنن؟
2-اگر میتونن و آخرش من گناه کار شناخته شدم تقاص کار من چی میتونه باشه؟(شلاق و زندان؟یا جریمه نقدی؟ )
(خودمم میخوام ازشون شکایت کنم ولی چون باید دوباره برم تهران فعلا به خاطر شغلم نمیتونم.)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صرفا عکس فرستاده باشید مشکلی پیش نمیاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نباید اینکار را می‌کردید می‌توانستید مورد خود را از محاکم پیگیری کنید