مشاوره حقوقی رایگان - کاشت ابرو

به دلیل باقی ماندن نخ بخیه در پشت سر و درد در این ناحیه در شب و سوزش در تاج ابرو سمت چپ و کم تراکم بودن ابرو و آینه در پشت سر از سمت گوش راست تا بالای پشت گوش چپ برش داد شده بیشتر از حد معمول است میخواهم از کلینیک و تکنسین کاشت شکایت نمایم ، در پایان چند درصد احتمال موفقیت دارم و چه مبلغی به من تعلق میگیرد و در نهایت برای نوشتن شکواییه چگونه نوشته شود تا تاثیر بیشتری داشته باشد. ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از کمک وکیل بهرمند شوید تاثیر بیشتری خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید