مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل مهریه

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم در دادگاه بدوی حکم بر اثبات واقعه رجوع و الزام زوجه به ثبت واقعه رجوع صادر گردیده است با اعتراض زوجه در دادگاه تجدید نظر حکم صادره از شعبه بدوی مستندا بر بذل مهریه در قبال طلاق خلع و عدم رجوع به مبذول مهریه پس از طلاق و در ایام عده نقض و حکم بر بطلان دعوی خواهان صادر و رای صادره تجدید نظز قطعی اعلام گردیده است این در حالی است که زوجه محترمه پس از صدور حکم تجدید نظر با طرح و اقامه دعاوی متعدد به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی ملک بابت زمین مسکونی که از زوج به جهت تمامی مهریه خود از صداق نکاحیه به صورت بیع نامه ای دریافت نموده به شعب و محاکم محترم تقدیم و ارائه داده و متعاقبا با صدوراحکام و آرای صادره نسبت به ملک موضوع زوجه زمین مسکونی را به تصرف و تملک خویش درآورده است سئوال مشخص و واضح این است آیا اقدامات زوجه پس از صدور حکم دادگاه تجدید نظر رجوع به بذل مهریه تلقی می گردد و طلاق خلع به طلاق رجعی تبدیل گردیده و زوجین از لحاظ موازین و مقررات شرعی و قانونی زن و شوهر محسوب می شوند؟ آیا با حدوث و ثبوت شرایط فوق و اقدامات زوجه در رجوع به بذل مهریه ایشان مکلف و موظف است رجوع خویش را در مرجع ذیصلاح قانونی به ثبت رسمی برساند ؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال ناقص امده لطفا اصلاح کنید و سپس ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد