مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی برای کارشناسی

با سلام بعد از ختم جلسه دادرسی
قاضی پرونده چه زمانی دستور کارشناسی صادر می‌کنه همون روز بعد از ختم جلسه یا روز بعد ؟؟؟ و سوال دوم بعد از وصول نظریه کارشناسی قاضی محترم فورا مبادرت به صدور رأی می‌کنه یا زمان بر هست ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه اگر لازم بداند دستور ارجاع به کارشناسی صادر می کند .
زمان مشخصی ندارد

یک وکیل :

با سلام
معمولا بعد از ختم جلسه رسیدگی قرار ارجاع امر به کارشناسی نیز صادر می شود و پس از وصول نظریه کارشناسی ، مراتب وصول نظریه جهت روئیت آن به طرفین ابلاغ می شود تا چنانچه هر مطلبی مثبت یا منفی نسبت به نظریه دارند اعلام کنند.