مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و سو استفاده از سمت

سلام
رییس اداره گردشگری شهرستان، 6 سال جلوتر، اقدام به تصرف 5000 متر زمین که مجاور زمین پدری اش و در بستر و حریم رودخانه هست کرده، داخلش درخت کاشته و سکو ساخته، مزاحم جدول آب کشاورزی که از قدیم الایام تو اون زمین وجود داشته، شده، الان هم فروخته.
حالا عکس هوایی سال 46 از اون زمین رو بدست آوردیم که تا همین 6 سال پیش سابقه کشت نداشته و بستر رودخونه بوده، کمیسیون ماده 54 و رفع تداخلات هم تا حالا اینجا برگزار نشده که رای داده باشه، ولی منابع طبیعی میگه این زمین مستثنیات هست، و میگن ممکنه نقشه بردار تخلف کرده باشه و با ما نیست .
جدیدا اداره منابع آب بخاطر تصرف بستر رودخانه علیهش شکایت کرده، ولی ما که از اون جدول واسه کشاورزی بهره برداری میکنیم، باید چیکار کنیم ؟
آیا ایجاد مزاحمت هست؟ یا ممانعت از حق ؟ یا سو استفاده از سمت ؟ یا تبانی ؟
یا باید شکایت خریدار رو هم بکنیم ؟
و اینکه واسه انفصال از کارش چیکار باید کرد ؟
ممنون از همه دوستان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
برای شکایت خود عنوان مطرح نکنید و صرفا به شرح اقدامات ایشان به عنوان عمل مجرمانه اکتفاونمایید و ظیفه مقام قضایی تطبیق عمل مجرمانه با قوانین است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مانع استفاده شما شده اند می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.
موضوع شکایت می توانید قید کنید ممانعت از حق یا هر عنوانی که مقام قضایی تشخیص دهد.