مشاوره حقوقی رایگان - عقد رسمی

سلام. من خانمی 35 ساله هستم پنج سال پیش با مردی متاهل ازدواج کردم و یه پسر دوسال و نیم دارم میخوام ازدواجم رو عقد دائم رسمی کنم همسرم هم موافق میباشد لطف میکنید راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج متأهل باشد برای ازدواج مجدد باید از دادگاه حکم بگیرد و بدون حکم دادگاه امکانپذیر نیست.

یک وکیل :

با سلام
دادخواست اثبات زوجیت و الزام همسر به ثبت واقعه ازدواج مطرح نماید.

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
جهت ثبت رسمی به یک دفترخانه ازدواج مراجعه کنید اما موضوع مهم اینکه جهت ثبت رسمی نیاز به اجازه همسر اول آقا میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست اثبات زوجیت و الزام همسر به ثبت واقعه ازدواج مطرح نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات زوجیت و الزام همسر به ثبت واقعه ازدواج مطرح نماید.توججه داشته باشید رضایت همسر اول لازم است