مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

با عرض سلام و خسته نباشید
شوهر بنده را الان به مدت یک هفته است که اداره اطلاعات به جرم رشوه همراه با13نفر دیگر از همکارانش را برده.و در قرار ملاقاتی که ترتیب داده بودند گفتند که یکی از همکاران که مبلغ بالایی سکه و پول گرفته بوده روی تمامی همکاران تهمت همدستی زده و موقعی که شوهر بنده و این فرد را روبه رو کردند به اینکه نه پولی به شوهرم داده و نه گرفته اعتراف کرده .و در بازجویی هم شوهرم گفته که من هیچ پولی نگرفتم اما بقیه13نفر دیگر تمام شواهد علیه آنهاست و پول های متفاوتی بابت رشوه گرفته اند اما من از بابت شوهرم و تمام حساب های مالی خیالم راحت است و میدانم و اطمینان کامل دارم که شوهرم اهل رشوه نیست اما با این حال نمیدانم چرا آزادش نمیکنن .میشه راهنمایی کنید که خودمان باید وکیل بگیریم و اقدام کنیم ؟یا منتظر تماس خود اداره اطلاعات زندان باشیم واقعا کسی جوابگو نیست واسه یه آدم بیگناه که الان زندان باید چیکار کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
فعلا پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و تصمیم گیرنده بازپرس یا دادیار پرونده خواهد بود میتوانید با وکیل قرارداد تنظیم نمایید و ادامه پیگیری را از ایشان بخواهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعا رشوه نگرفته باشد مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید کسی که. شوهر اخذ می کند معمولا پول نقد یا سکه و... می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر واقعا رشوه نگرفته باشد مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر واقعا رشوه نگرفته باشد مشکلی پیش نمیاد.