مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ مشاع

سلام.من در یک آپارتمان زندگی میکنم که پارکینگ مشاع دارد.من خودم ماشین ندارم ولی دخترم که در همسایگی من است ماشینش را در پارکینگ من پارک میکند.حال همسایگان میگویند دخترم حق پارک ندارد.نظر قانون چیست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام مالکین مشاع می‌توانند استفاده نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دختر شما حق پارک ندارد و فقط مالکین حق استفاده از مشاعات را دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما عرض کنم  فقط مالکین مشاع حق استفاده دارند