مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه عقب نشینی زمین

با سلام زمینی به مساحت 700 متر مربع با بنا قدیمی که بر خیابان است و 29 متر بر دارد و ما میخاهیم این این ملک را بفروشیم شهرداری گفته است 5 متر عقب نشینی دارد میخاستم بپرسم درصورت 5 متر عقب نشینی از کل زمین چقدر برایمان میماند و درکل چجوری باید محاسبه کنم و اصلا لازم است برای فروش عقب نشینی را محاسبه کرد یا خیر عقب نشینی را خریدار هنگامی که خاست ساخت و ساز نماید خودش باید با شهرداری حل و فصل کند؟؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باسلام
معمول باین شکل است که وقتی ملک عقب نشینی داشته باشد شهرداری در زمان ساخت تراکم به همان نسبت به مالک می دهد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام شهرداری بر اساس عقب نشینی ملک اقدام می‌نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی ملک عقب نشینی داشته باشد شهرداری در زمان ساخت تراکم به همان نسبت به مالک می دهد.