مشاوره حقوقی رایگان - پلمب کارگاه

باسلام وخسته نباشید
من کارگاه کابینت سازی دارم رفتم دنبال جواز وقتی بازرس ٱمدگفت منطقه مسکونی هست جوازنمیدهیم یکی دوروز بعدش ازاتحادیه نامه آمدکه اگرتاده روزدیگه جوازنگیریدکارگاه پلمپ میشه منم تاآمدم کارگاه جابجاکنم بیشتراز ده روز شدوبی خبرآمدن پلمپ کردن حدود7ماه پیش شاگردم ندانسته رفت پلمپ آخ توکارگاه برداره ویکسال زندانی برام بریدن چگونه میتونم رای راباطل کنم؟؟؟
قرادادم یکماهی هست تمام شده اگر یواشکی کارگاه خالی کنم برای من باصاحب مغازه دردسری درست میشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

پلمب کارگاه