مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن متوفی

باسلام پدرم وام بنیاد جانبازان برای خرید خانه به سقف 100ملیون به شخصی فروخت وخودش هم که بازنشسته است ضامن ان شد حالا ان شخص که وام را خرید در پرداخت قصد کوتاهی کرده وضامن هم فوت شده است ایا میتوان به خریدار وام شکایت کرد وضمانت پدرم را کنسل کنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه ای که پدر شما گذاشته ضبط میشود ولی شما به عنوان ورثه میتوانید از آن شخص مطالبه خسارت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .ضامن باید بدهی را پرداخت کند وسپس بعد تسویه وتاییدیه بانک علیه فردطرح دعوای مطالبه وجه می نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست در اینجا مبالغ را بپردازید و بعد با استناد به مبالغ پرداخت شده به طرفیت ایشان دادخواست دهید