مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام و درود خسته نباشید بنده چند سال پیش موتوری رو که خریداری کرده بودم از من گرفتن و توقیف کردن الان که افتادم دنبال کارهای اداری موتورم استعلام گرفتم برای خلافی که چقدر خلافی دارد بعد داخل برگه خلافی نوشته شده یک عدد شکایت دارید چکار باید بکنم پلاک هم بنام من نیست .

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع را پیگیری نمایید که شکایت را مطلع و مرتفع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مالک برا رفع توقیف اقداام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید رفع توقیف بشه و تا زمانی که رفع توقیف نشه امکان تعویض پلاک وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت توقیف را بررسی و از مسبب ان شکایت کنید تا رفع توقیف شود و سپس تعویض پلاک کنید