مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش مکتوم

قولنامه ای که در ان بنده به صورت ظهرنویس مالک بودم و ملک از طریق پدر به بنده هبه شده بود گم شده و ملک مذکور توسط ورثه با کپی قولنامه فروخته شده که درکپی مالکیت بنده مکتوم بوده حالا ورثه حاضرند گواهی دهند که ملک مذکور متعلق به بنده بوده ایا گواهی ایشان نتیجه ونفعی برای بنده دارد؟اگر مفید فایده هست چه عبارتی را در گواهی خود بنویسند که مفید باشد؟ودرادامه اگر فایده دارد به چه طریقی میتوانم احقاق حق نمایم؟واینکه ایا با وجود مکتوم بودن قولنامه گواهی وراث پدرم به نفع بنده برای اثبات حق بنده کافی است یاخیر؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات مالکیت صورت بگیرد و این گواهی اگر شرایط لازم را داشته باشد میتواند کوثر باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم می بایست ابتدا مالکیت اثبات گردد