مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش

سلام
زمانی که پدرم در قید حیات بوده در کمال صحت و سلامتی یک باب دکان تجاری با تمام امکانات بجای هزینه ازدواجم فروخته به من در حضور چند شاهد اما خودش فقط مهر زده چون بیسواد بوده قرار شد بریم دفترخانه در اونجا امضا بزنه که عمرش کفایت نکردخواستم بدونم محکمه پاینده یا نه
با تشکر

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . فعلا كه بحث دادگاه مطرح نيست كه ببينيم دادگاه چه نظري داره . شما بايد ابتدا از ورثه بخوايد كه به قائم مقامي پدرتان نسبت به انتقال رسمي سند اقدام كنند و در صورت استنكاف همه يا برخي از ورثه شما بايد از طريق دادگاه الزام انها رو بخوايد . در اين مرحله است كه چنانچه ورثه نسبت به اصالت سند انكار و يا ترديد و يا ادعاي جعل كنند دادگاه ابتدا به ادعاي انها رسيدگي مي كنه و شما هم مي توانيد براي اثبات اصالت سند به دلايل ديگه اي از جمله شهادت شهود استناد كنيد