مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نامه ابلاغیه برای شهادت بدون اطلاع از موضوع

با سلام و خسته نباشید
اینجانب برای اینکه در زمان درگیری همسایه با همسرش در حال خروج از خانه خودم بودم امروز نامه ای از دادگاه برای شهادت دادن به دستم رسیده و مامور ابلاغ گفت اگه در دادگاه حاضر نشی حکم جلبت صادر می شه
خواستم بدونم من اگه از برای شهادت در دادگاه حاضر نشم مشکلی برای من پیش میاد ؟
چون اصلا حاضر به شهادت دادن نیستم
با سپاس

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

قاضی میتواند شما را جلب کند ولی شما مجبور نیستی شهادت بدهی.

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام. در پرونده های کیفری مثل مورد شما در صورت احضار قاضی به حضور شهود یا مطلع میبایست حاضر شوند و الا امکان جلب وجود دارد

پرسشگر :

کارتون حرف نداره فوق العادس
خیلی سریع پاسخ دادین و کارمو راه انداختین
تشکر فراوان از شما بزرگواران

یک وکیل

سلام " ادای شهادت و گواهی به امری اگر بدون کم و کسر و یا اضافه نمودن و عین حقیقت و واقعیت به منظور کشف حقیقت و واقعیت و خیرخواهی به مظلوم باشد امری خداپسندانه و مستوجب پاداش الهی است . به استناد تبصره 1 ماده 204 ق.آ.د.ک در صورتیکه شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد جلب می شود . اما در صورتیکه عذر موجهی داشته باشد و مقام قضائی آن عذر را بپذیرد ، مجددا احضار و در صورت عدم حضور جلب می شود .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلا و احترام
در قانون در موارد کیفری امکان جلب شاهد وجود داره ولی شما هم میتونید در صورت حضور درخواست کنید بدون اتیان سوگند اظهاراتتون اخذ بشه که البته در اینصورت ارزش شهادت رو هم نداره

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به نقص در سوالتان توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

یک وکیل

سلام. چنانچه ابلاغیه از دادگاه کیفری صادر شده شما موظف به حضور و ادای شهادت خواهید بود وگرنه جلب شما صادر خواهد شد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام. در صورت احضار قاضی میبایست حاضر شوند و الا امکان جلب وجود خواهد داشت