مشاوره حقوقی رایگان - شهود دادگاه

با سلام، من برای اثبات اظهارات خود در دادگاه نیاز به شاهد دارم ولی در این شهر جز پدر و مادر خواهر کسی را ندارم، میتوانم از این سه نفر در دادگاه استفاده کنم؟ اگر احیانا کسی را به دادگاه جهت شهادت بیاورم و ایشان پرونده باز داشته باشند، ایجاد مشکل میشود??

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

استفاده از خواهر مادر وپدرتتون بعنوان شهادت مانعی ندارن و وهمچنین شهادت کسی که پرونده درحال رسیدگی دارد نیز مانعی ندارد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مشکلی در جهت استماع شهادت ایشان وجود ندارد ولیکن ارزش شهادت انها بستگی به علم قاضی و محتویات پرونده دارد

یک وکیل

سلام " در فرض سوال به دلیل ذینفع بودن بستگان درجه اول در اثبات ادعای شما که مشخص نیست نوع دعوای شما حقوقی است یا کیفری ( چونکه در ادله اثبات کیفری علاوه بر موارد چهارگانه اثبات دعوی حقوقی : 1- اقرار - 2- اسناد کتبی - 3- شهادت - 5- قسم ، علم قاضی را به عنوان جایگزین امارات حقوقی به عنوان چهارمین ادله اثبات کیفری داریم ) مانعی جهت استماع اظهارات شهود فاقد شرایط به عنوان مطلع نیست لیکن اظهارات آنان به عنوان شهود پذیرفته نخواهد شد مگر به عنوان مطلع و جمع اظهارات ارائه شده با سایر امارات قانونی حاصله و معرفی شده و ارزش آنها بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد .

پرسشگر :

باتشکر از راهنمایی شما عزیزان،من برای اثبات ترک نفقه همسرم به دلیل حضور در کمپ ترک اعتیاد و مخصوصابیکاری ایشان نیاز به شهادت گواهان (پدر و مادر و خواهر)دارم،به همین خاطرخیلی نگرانم که از این شهود نتوانم استفاده کنم،چون نمیتوانم کس دیگری را برای شهادت ببرم

یک وکیل

پاسخ به سؤال دوم : پرسشگر محترم (سرکار خانم) " از برآیند و برداشت از مجموع طرح سؤالات متعدد و مختلف شما در سایت این توصیه به شما می شود ؛ به هر طریق ممکن حتی خدای ناکرده به طریق غیر قانونی به دنبال جمع آوری دلائل اثبات محکومیت همسرتان دائر بر اتهام ترک انفاق از طریق اعلام نشانی غیر واقعی و یا مجهول المکان و معرفی گواه فاقد شرایط به منظور دریافت حکم غیابی و استفاده از حکم مزبور در پرونده تقاضای طلاق ناشی از عسر و حرج نباشید .