مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

من از همسرم سه ساله طلاق گرفتم و یه پسر شیش ساله دارم ک در قبال مهریه و همه چی فرزندم و حضانتش و گرفتم وقتی سه ساله بود،مدتی بعد طلاق, ازدواج مجدد کردم که همسر قبلی از طریق دادگاه حضانت فرزندم و ازم دوباره گرفتن ب خاطر ازدواجم حتی الان نمیذارن باخودم مسافرت ببرم همش خط و نشونه میکشه ک حق ندارم ببرم ایا من راهکاری دارم وایشون میتونه مانع بشه اصلا حضانت با ازدواج مجدد باطل میشه ؟؟؟؟من فرزندم و باخودم مسافرت گردش داخل ایران ببرم کاری میتونن بکنن؟؟
ممنونم کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حضانت با ازدواج قابل سلب هست ولی شما میتوانید فرزند خود را ساعتگاتی ملاقات کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما حق ملاقات داريد و تحت هيچ شرايطي نميتوانند مانع آن شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در اوقاتی که دادگاه تعیین کرده فرزند خود را ملاقات کنید..