مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت شاکی

با سلام بنده در ارتباط با یک پرونده حقوقی محکوم شدم و فروردین سال 1400 کل بدهی رو پرداخت کردم الان یکساله که شاکی نه میره رضایت بده که حساب های من بخاطر اجرای احکام و تامین خواسته باز بشه و نه جوابمو میده مدرک واریزی هم که داشتم فیش های واریزی محل کارم به حساب دادگستری بوده که همون یک سوم حقوقم بوده و دست اونه من چه کاری میتونم انجام بدم تا تموم بشه این ماجرا

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام به واحد اجرای احکام و شعبه مربوطه مراجعه کنید و چنانچه تسویه حساب کامل نمودید با ارایه مدارک به شعبه تقاضای رفع مسدودی نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه جهت رفع توقیف پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام مربوطه جهت رفع توقیف پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید وبا ارائه مدارک تقاضای رفع مسدودی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه مدارک پرداخت محکوم به درخواست رفع مسدودی را به اجرای احکام ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید