مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام برای طلاق کجا برم و چگونه اقدام کنم از شوهرم وکالت دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد دارید با وکالت‌نامه اقدام کنید، باید با وکالتی که از زوج دارید وکیل بگیرید تا وکیل با وکالت از زوج اقدام کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دنبال طلاق توافقی هستید باید از سامانه تصمیم وقت مشاوره خانواده اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با وکالتی که از زوج دارید وکیل بگیرید تا وکیل با وکالت از زوج اقدام کند.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود باید به یک وکیل دادگستری حتما وکالت دهید تا ایشان وکیل شوهر شما شود با وکالتی ک شما داربد و سپس دادخواست طلاق مطرح نماید